torstai 27. toukokuuta 2010

Sataa sataa ropisee, pili pili pom

Viron kesä on kuin Suomen, lyhyt mutta sateinen. Tai ainakin niin tekisi mieli nyt murista. Sillä ihanan helleaallon jälkeen palelee niin minun, Nalle Puhin kuin naapuriston haikaran varpaita. Vai mitä sanotte: pellonpientareella värjöttelevä jätkä on melko vettyneen oloinen:


Tänään ei kyllä tee mieli laittaa nenänpäätäkään ulos. Onneksi sisäpuuhissakin riittää.

Kerronpa salaisuuden: ensi viikolla aukeaa minulla Haapsalussa valokuvanäyttely H2O - Vedessä on elämä. Ja näyttelyn tiimoilta riittää kyllä vielä tekemistä. Tämän aamun olen kieli keskellä suuta leikannut paspoja.

Näyttely sisältää nimensä mukaisesti vesikuvia. Kuvia puroista, koskista, meristä, putouksista. Vedestä jäätyneenä ja vedestä kuohuvana.

Paikka on Hotelli Laineen kylpyläosaston ja ravintolan ala-aula. Sopiva paikka siis vesiaiheisille kuville, vai mitä.

Tiistaina lähden Haapsaluun ja keskiviikkona on ripustus. Eli tervetuloa ensi torstaista asti Haapsaluun vetisten aiheiden äärelle.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno juttu! Onnea ja menestystä näyttelyyn!

Halauksin,

Sari (yksi Tuonenmarjoista)

Tiina Linkama kirjoitti...

Haa, Kolkka-Sarkki! Juuri lueskelin aikani kuluksi aikaisempia omia kirjoituksiani ja ihmettelin että meidän Jamboreen jälkeen ei sinusta tai Kolkka-Jantusta kuulunut mitään.

Kiitos toivotteluista. Minä toivon, että näyttely toisi myös tilauksia. Nääs, sanoo tamperelainen (en tiedä mitä sanoo turkulainen), se ei ole ihan halpaa puuhaa, työstä puhumattakaan.

Ehkä saan innostuneita houkuteltua Ottilia Visionsiin eli sinne kaupalliseen galleriaanikin.

(Juu, se on siis: http://www.villaottilia.ee/visions jos joku on unohtanut.)

Marjattah kirjoitti...

Wau, näyttely! Onnea ja yleisömenestystä toivotan.
Katsos nyt, miten sadepäivistä on apua. Sisähommat sujuu paremmin :) Itsekin tässä mietin tyytyväisenä päivän sisäilyohjelmaa kun puutarha nauttii virkistyksestä.