torstai 8. tammikuuta 2009

Marjoa vedettiin höplästä

Päivän bloggaukseni koskee virolaista televisiomainosta, joka on nihilisyydessään hilpeä.

Ja mainos menee näin.

On upea kevättalvinen päivä, aurinko paistaa täydeltä terältään, hanget hohtavat ja järven tai meren rannalla kulkee luminen kävelytie, jota pitkin askeltaa keski-ikäinen pariskunta.

Mies on hieman reuhakkeen näköinen, mutta daami on tyylikäs pitkässä kokomekossaan, saappaissa ja sievässä puoliturkissaan.

Mies pysähtyy ja toteaa: ”Kuule Marjo, olet niin kaunis tässä valossa että taidan ottaa sinusta valokuvan.”

Nainen ilahtuu: ”Oi niinkö!” ja asettautuu kuvattavaksi, suipistaa sievästi huuliaan ja herttaisesti keikistää hieman päätään katsoen veikeästi kameraan.

Mies ottaa kuvan ja katsoo sitä kameransa näytöltä. Nainen kysyy: ”No onnistuiko?” Mies mutisee jotain epäselvää ja nainen jatkaa: ”Jos se onnistui, mehän voisimme laittaa sen myöhemmin kotona vaikka raameihin.” Mies mutisee yhä hieman epäselvästi: ”Niin, no joo, katsotaan sitä sitten.”

Viimeisessä kuvassa on kuva Soov.ee -nimisen yrityksen nettisivusta. Tämä Soov.ee on samantapainen kansalaisten nettimyyntifoorumi kuin esimerkiksi Kultainen Pörssi on Suomessa.

Kuvassa on miehen ottama kuva, tarkemmin sanottuna kuva naisen puoliturkista, pää on kuvasta rajautunut pois. Ja kuvan vieressä on myynti-ilmoitus: Myydään siisti puoliturkki, hinta 5.000 kr.


Olen nähnyt mainoksen varmasti kymmeniä kertoja ja silti se jaksaa aina yhtä lailla naurattaa.

Muistakaa, hyvät naiset, tämä kun miehenne pyytää teitä yllättäen poseeraamaan kameralle!

1 kommentti:

Inkivääri kirjoitti...

Heh, vaikken mainoksista muuten perustakaan jotkut niistä jaksavat silti naurattaa:)

Oikein ihanaa tätä vuotta teille sinne Tinde ja Dalai Lama!