keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Syksy saa - ja niin minäkin

Se on sitten syyskuu!

Aamut ovat jo vilpoisia, kylmä kaste täplittää terassinpöytää ja ilma, jos ei vielä huurua, niin ainakin on jäistä hengittää aamuvarhaisella. Tässäkö se oli - kesä!

Pari iltaa sitten vaeltelin Otepään uimarannalla ja hiljainen uimaranta, jos mikä, on kesän loppumisen symboli.

Vielä tovi sitten täällä kirmaili lapsia niin että tulikuuma hiekka pöllysi. Auringon tainnuttamat aikuiset lekottelivat rantapyyhkeillään, itseään aika ajoin käännellen puolelta toiselle. Pelattiin lentopalloa. Järvellä seilasi erivärisiä kirkkaita uimapatjoja. Ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta niin että silmissä kirveli.Haikeaa, haikeaa.

Mutta otsikkoon mennäkseni - syksyn ja syyskuun ensimmäisen päivän myötä saan minä tänään käteeni Huvikummun avaimet! Ja talon hallinta-, vaikkei vielä omistusoikeuden.

Arvaan, että tänä syksynä ei minulla ole aikaa haikailla mennyttä kesää ja kaiken lyhyyttä. Tänä syksynä on monenlaista puuhaa tiedossa. Joista suurin osa ihan mukavia!

Kuulen juuri herätyskellon soiton makuuhuoneesta - siippakin availee silmiään. Lähdenkin täyttämään kahvimukia ja toimittamaan sitä puolison unisten silmien eteen. Rakkaudesta, tietenkin. Mutta myös siksi, että olen jo malttamaton lähtemään liikkeelle. Hopi hopi, armaani, silmät auki ja rattiin. Huvikumpu ja syksyn ilot odottavat!

3 kommenttia:

Sylvia kirjoitti...

ONNEA Huvikummun uusille hallitsijoille!! Olkoon tienne huvikas ja sujukoon kaikki parhain päin! Miten olette nyt ajatelleet pitää tätä hotellina, kesälläkö vaan? Entäs Otepää?
Ehkä isot Joulumarkkinat jonne tulee paikallisia taiteilijoita inklusive Tiina, myömään tuotteitaan ja jossa saa vähän tarjoilua tyyppiä paikallisia herkkuja?

Haikeaa ja melankolista ompi täälläkin... rannat ovat tyhjät mitä nyt lintuja on, mutta iloiset lasten äänet ovat vaienneet ja vanhemmat puurtaa taas töissä. Syksy on... se aloitetaan kuitenkin iloisilla synttärijuhlilla illalla!! :-)

Maria kirjoitti...

Miljoonasti ONNEA Huvikummun uusille omistajille!
Huvikumpu sai arvoisensa isäntäväen!

Tiina Linkama kirjoitti...

Kiitoksia, kiitoksia onnitteluista. Ja, vielä kerran, nyt vasta hallitsemme. Vielä pitää kerätä paljon paljon pähkinöitä kokoon että saamme omistusoikeuden.

Kirjoitan erillisessä blogikirjoituksessa elisestä, joten ei tässä sen enempää.

*alkaa purkaa kuvia kamerasta*