perjantai 30. lokakuuta 2009

Aamulla pienen yövieraan kanssa

Nuo edellisen postauksen kuvat olivat kaikki eilisillalta. Ja silloinhan oltiin vielä aika epäluuloisia puolin ja toisin. Tai ainakin uteliaita. Peräpäät nuuhkittiin vuoron perään uudelleen ja uudelleen. Ja sehän on tietenkin koirilta täysin korrektia käytöstä.

Kyllähän Latte yritti rymistää, ja pihalla meno oli välillä niin hurjaa, että heikompaa hirvitti, mutta Rummukainen ei joutunut paniikkiin, vaan kesti Latten villin leikin kuin mies.

Tämä oli Rummukaisen perheestä ihmeellistä, sillä Rummuhan pelkää isoja koiria kuollakseen ja pelkoaan peittääkseen se ärhentää ja käy heti isompia koiria kurkkuun kiinni. Nyt ei ollut tuon kaltaista isottelua ilmassa lainkaan.

Yö meni ihmeellisen hyvin, kaikki samassa huoneessa. Rummukainen nukkui Ronjan pedissä ja Latte omassaan (ennen kuin valojen sammuttua ja arveltuaan että olimme nukahtaneet hyppäsi tapansa mukaan sohvalle).

Aamulla pojat olivat kuin parhaat kaverit, terassin ovesta paineltiin pihalle peräkanaa ja sisälle tultiin myös rinnakkain tai peräkkäin.

Minä siirtelin tänne kuvia tietokoneelta ja pojat tulivat sitten viereen makoilemaan. Kuinka ollakaan, tietokoneen vieressä oli pieni pokkari ja sillä sain sitten tämä kuvasarjan napattua. Onko vähän söpöä, mitä?!!

Ensin ollaan nätisti rinnakkain:


Ja sitten alkaa leikki. Tässä leikissä Rummukainen on Kova Jätkä ja järsii ensin Latten korvaa:
Sitten järsitään Latten huulta:Sitten poskea:Ja sitten kaulaan kiinni:Välillä pusutellaan sovinnon merkiksi:Ja ollaan ihan kokonaan mytyssä:Täytyy sanoa, että olin Pojasta tosi ylpeä, siis Isosta Pojasta. Kuinka kiltisti se antoikaan Rummukaisen olla hetken Boss.

Mutta eihän se leikki sitten tähän jäänyt. Latten mielestä oli aika vaihtaa rooleja ja sen vuoro oli jahdata Rummua. Muutama iso loikka ja Rummukainen pelästyi kovasti ja katosi piiloon olohuoneen tuolien alle, mistä Latte yritti sitä isolla tassulla kahmia ja huitoa esiin. Rummu alkoi jo irvistellä ja esitellä valkeita pieniä etuhampaitaan, mikä ei Lattea pahemminkaan provosoinut.

Tässä vaiheessa me puutuimme peliin ja laitoimme koirat eri huoneisiin hetkeksi jäähylle. Halusimme, että ensimmäisestä vierailusta jää molemmille karvakundeille hyvä muisto.

Sitten hypättiinkin jo autoon koko perhe, Latte takapenkille turvavöihin ja Rummu etupenkille syliini. Ja palautettiin Rummukainen kotiin Varnjaan.

Keskiviikkona Pieni Poika tulee sitten meille takaisin, ja sitten ollaankin samaa perhettä seuraavat kaksi kuukautta. Vieläkin hieman jännittää, mutta luulen, että tämä koeyöpyminen näytti, että hyvin pojat pärjäävät keskenään, kunhan Latte pystyy olemaan intoutumatta Rofe ja Polde -leikeissä.

4 kommenttia:

Sylvia kirjoitti...

No kiva kun noin hyvin pyyhkii! Kunhan nyt sitten Latte ei syö Rummua joku yö kun te nukutte kuin tukit!! On näes ihan suupala vain Latten isoon kitaan! :-)
Teillähän on sitten kaksi koiruutta jouluna, vai?
Hyvää jatkoa toivotellen ja lisää kertomuksia odotellen
Sylvia

emo kirjoitti...

Ettei vaan kävis niin, että Rummukainen ei halua enää palata kotiinsa idolinsa Batdogin luota :D

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tuo Latte näyttää ihan tosi jättiläiseltä Rummukaisen rinnalla! Mutta uskon että hyvin kaikki menee, kun jo ovat tutustuneet. Minä kans vähän veikkailen, ettei se Rummukainen enää taida teiltä pois lähteä....
Marjut

Tiina Linkama kirjoitti...

Kiitos jälleen kommenteista!

Huomenna Rummukainen sitten muuttaa meille, vähänkö jännittää.

Katsotaan nyt tämä kaksi kuukautta miten menee ja miten sitten käy. Nyt ainakin asennoidutaan niin, että poika lähtee sitten kotiin, omien vanhempiensa luo, kun palaavat kaukomatkoiltaan.