sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Norsut, nuo sympaattiset suuret kärsäkkäät

Lisää hahmottamista tarjolla. Tämäkin kuva on otettu Taevaskodalla, tarkemmin sanottuna Suurella Taevaskodalla.

Minä näen kuvassa norsuja, tarkalleen sanottuna kolme kappaletta. Kimmokin näkee saman verta, mutta yksi Kimmon norsuista kulkee ihan eri suuntaan kuin minun norsuni. Eräs kaverimme näki tässä kaksi norsua ja yhden hevosen. Ja eräs taas pelkästään härkiä.

Mielikuvitus on ihmeellinen voima. Se saa näkemään pilvissä kuvioita ja se saa norsut ja hevoset ja härät laukkaamaan pitkin hiekkakivitörmää.

Olisi kiva tietää mitä sinä näet kuvassa!?


Olen taas päivittänyt Taevaskoda-kansiotani. Nyt se sisältää kuvia jo puolentoista vuoden ajalta. Jos haluat siihen tutustua, niin sehän käy klikkaamalla tästä: Taevaskoda

5 kommenttia:

Mannu kirjoitti...

Katotaanko me samaa kuvaa? Mää nään selvästi ihmisen silmät ja nenän. Ja sitten näen häränpään puolikkaan ja saimaan norpan ja kaarnaveneen. Kumma, etten erota isokokoista norsua... Silmälasien uusinta ehkä edessä?

Tiina Linkama kirjoitti...

MIelikuvitus näyttää maailman erilaiselta jokaiselle. Yksi näkee saimaannorpan, toinen norsun tai kolme. Luulen, että silmälasien hankinnan voit unohtaa. Voisi optikolla suu loksahtaa auki kun menisit kuvan kanssa ja ilmoittaisit että kiitos, saisinko lasit joilla näen kolme norsua. Kulkusuunnilla ei niin väliä. :)

Mannu kirjoitti...

Jos kuva onkin ikiaikainen pariskuntatesti; tehän sentään näitte molemmat norsuja (eri suuntaan kulkevia tosin)! Uskallanko kysyä mieheltäni, mitä hän näkee? Js ei näekään samaa kuin minä! Huono enne??

Tiina Linkama kirjoitti...

Mannu, en olisi huolestunut tästäkään. Kimmohan sai kotikenttäedun, koska kerran jo tälle aiemmin osoitin seinää paikan päällä ja kerroin näkeväni siellä elefantin.

Kukapa tietää mitä Kimmo olisi nähnyt ilman tätä alkuvinkkiä. Luultavasti Jeepin ajamassa rengaskauppaa kohti tai jotain muuta vastaavaa. :)

Marjattah kirjoitti...

Kolme norsua näyttäytyy ensin. Jännittävä kuva on jatkuvassa liikkeessä, ja ilveskin ilmiintyy sekä kaunis hevonen.
Mukava virike kaikille pilvien tuijottelijoille ;)