keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Mietitkö joululahjoja - minulla on ehdotus

Joulu lähestyy ja taas ollaan tilanteessa, jossa pitäisi löytää jotain persoonallista ja kivaa ihmisille, joilla on jo kaikkea. Näinhän se yleensä menee aika monessa tapauksessa.

Minulla on ehdotus - tilaa persoonallinen valokuva joululahjaksi joko A4- tai A3-koossa! Ja kauppakin jossa voit asioida on turvallinen ja tuttu: Ottilia Visions, joka tarjoaa satoja vaihtoehtoja valittaviksesi.

Olen eilen hieman uudistanut blogini sivupalkkia, että löydät gallerian sieltä helpommin. Mutta pääset helposti galleriaan myös tältä sivulta klikkaamalla tästä: Ottilia Visions.

Jos blogista löydät kuvia, jotka sinua kiehtovat, mutta joita et löydä myyntigalleriasta, voit tilata useimpia niistäkin. Useimpia tarkoittaa, että kuvaa tilatessasi tarkistan aina sen mahdollisuudet suureen suurennokseen. Jotkut, joskin aika harvat blogikuvat ovat osasuurennoksia, joten niitä en suosittele tilattavaksi suuressa koossa. Kuvaa tilatessasi kerro kyseisen blogikirjoituksen päivämäärä ja otsikko, jotta varmasti löydän juuri sinua kiinnostavan kuvan.

Hinnatkin ovat kuluttajaystävälliset - A4-kuvista pyydän 25 euroa ja A3-kuvista 35 euroa. Kuvat toimitan sinulle postitse kotiin. Toimitusaika on 5 päivää tilauksesta kehitykseen ja sen jälkeen postitusaika lentopostia käyttäen. Jos sinulla on kiire, voit tilata kuvat myös kiiretilauksena, jolloin toimitusaika on 1 päivä kehitys + postitusaika lentopostia käyttäen. Kiiretilauksesta laskutan 5 euroa ekstraa (riippumatta tilattujen kuvien määrästä).

Kuvat saat joko signeerattuna tai ilman signeerausta. Mainitse kumman vaihtoehdon haluat kuvaa tilatessasi.

Nyt siis tutustumaan Ottilia Visions -galleriaan  - se tarjoaa helpon ja mukavan tavan tehdä hyviä joululahjaostoksia! Galleriasta löydät tilauskaavakkeen, mutta yhtä lailla voit tilata suoraan minulta: tiina piste linkama ät gmail piste com - osoitteeseen sähköpostia laittaen.

Kiitos jo etukäteen tilauksestasi!

Ja alla muutamainen maistiainen viimeaikaisista kuvista, joita löydät myös blogista. Löytyykö ehkä jo näistä suosikkisi?! Kuvat merenrantasarjastani tältä syksyltä ja alkutalvelta.

Merenrantasarja: KivipesuMerenrantasarja: Suuri tyrsky


Merenrantasarja: Neljä ystävää rannalla


Merenrantasarja: Meren muniaMerenrantasarja: Tyyntä ja tyrskyäMerenrantasarja: AavelaivaMerenrantasarja: Taiteilija rakastaa vihreää 1


Merenrantasarja: Taiteilija rakastaa vihreää 2

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva idea! :) Täältä löytyy myös monenlaista vinkkiä: www.lahjaehdotus.com :)