torstai 17. marraskuuta 2011

Vuoden 2011 lukijakyselyn viimeinen viikko

Kyselin tässä tovi takaisin mielipiteitä ja kehitysideoita tälle blogille eli käynnistin Vuoden 2011 lukijakyselyn.

Totesin samaan hengenvetoon, että kun kuitenkin olen jäärä ja minä, jatkan luultavasti tavalla joka on minulle ominaisinta. Silti mielelläni kuulen lukijani toiveita, esimerkiksi aiheista. Onko joku tietty aihealue kiinnostavampi kuin joku toinen? Onko blogin ulkoasu selkeä ja luettava? Mitä mieltä olet kuvien ja tarinoiden suhteesta? Mikä oli mielestäsi vuoden 2011 paras juttu - tai juttu joka on ylipäätänsä jäänyt mieleen?

Vastauksia on tullut jokunen, enemmänkin saisi tulla. Onhan se aina kirjoittajalle äärimmäisen palkitsevaa, että hänen tekstejään ruoditaan ja luetaan.

Suljen tämän viikon sunnuntaina kyselyn ja julkistan voittajan - muistathtan että voittajalle on tiedossa pieni kuvalahja.

Joten, vielä ehtii kommentoimaan. Joko tämän postauksen loppuun tai sitten alkuperäiselle lukijakyselylysivulle, jonna pääsee: tästä.

Sana on vapaa!

3 kommenttia:

Anna-Mari kirjoitti...

Tykkään kokonaisuudesta, kaikkea on sopivasti! Pidän kotiseuturetkeilystäsi, ja Krakovan matkakertomus oli hieno, mutta erityisesti ihailen sitä miten löydät sieltä lähiseudulta niin paljon katsomisen arvoista. Ja otat paljon ihania ihania upeita kuvia! Laten (ja Rummun) seikkailut saavat aina hyvälle tuulelle. Huvikummun tarinaa on ollut jännittävää seurata... ja vaikka mitä muuta. Perus-virolaisesta elämänmenosta olisi hekä kiva lukea enemmän.

Yksi toive olisi. Laittaisitko sivupalkkiin tunnisteluettelon, sieltä voisi selailla helposti aiheen mukaan kaikkia vanhoja juttuja! Tosin vanhimmissa jutuissasi ei taida olla tunnisteita, mutta voisithan niitä vaikka pikkuhiljaa lisäillä...?

Vallaton kirjoitti...

No vitsit, minä olen varmaan myöhässä, mutta just nyt viimeksi lukemani Ovi-juttu jatkokertomuksineen oli aivan mielettömän ihana. Kuvistakin tykkään ja Laten jutuista sopivassa määrin. En ole eläin-ihminen, mutta jotenkin tykkään Latesta ja sen kirjoituksista.

Tiina Linkama kirjoitti...

Anna-Mari - kiitos hyvästä vinkistä. Valitettavasti minulla on tunnisteita aivan liikaa (olen holtiton tunnisteiden käyttöjä) joten listasta tulisi kilometerin pitkä.

Perusvirolaisesta elämänmenosta kirjoitan kun sellaiseen pääsen käsiksi, mutta yleensä havaintoni ovat sellaisia aika yleisiä.

Vallaton - kiitos kommentista. Latte myös kiittää ja toteaa että eihän olekaan mikään normieläin.