perjantai 11. joulukuuta 2009

Haapsaluun käy tie

Huomenta blogista!

Loppuihan se sade lopultakin. Kolme pitkää viikkoa vettä satoi enemmän tai vähemmän taukomatta. Kunnes kolme päivää sitten ilmestyi maahan jotain, joka muistutti hämärästi lunta:Valkeaa ihmettä täytyi käydä ihmettelemässä ihan Harimäen tornista käsinTänä aamuna näyttäsi maa olevan hieman tätäkin valkoisempi. Ei lunta kuitenkaan ole sen vertaa vielä, että kenenkäään kannattaisi kaivaa suksiaan esille. Mutta onpahan kuitenkin vaihtelua iankaikkiselle vesisateelle.

Tästä kaikesta riemastuneina päätimme lähteä hetkeksi mökkeilemään. Eli lähdemme vuoden viimeiselle reissulle Haapsaluun, Villa Vallattomalle. Mukaan pakataan sukkia ja villapaitoja siltä varalta, että kylmän aalto, jota on tänne luvattu, pyyhkäisee Haapsalunkin yli.

Kamerankin pakkaan mukaan, alkaakin olla jonkinmoinen deprivaatio kuvien ottamisen suhteen.

Joten ei tällä kertaa tämän enempää. Katsotaan ehdinkö matkan varrelta tai mökiltä käsin kirjoitella blogiin. (Tai eihän minulla mökillä ole yhteyksiä, mutta ainahan voin jostain nettikahvilasta käsin yrittää tänne jotain kirjoittaa.)

Nuorelle Herra Rummukaiselle reissun on Läänemaalle ensimmäinen. Yritän tässä parhaillani muistella kuinka matalat tai korkeat ovat Villa Vallattoman portin raot. Ronjalle tai Lattelle piha on tiivis, mutta tuo pieni Rummu saattaa päästä porttien alta luikertamaan.

Maanantaina olisi tarkoitus tulla takaisin, ellei kylmä aja meitä pois jo ennen sitä. Siis hyvää viikonloppua kaikille!

Tiina

PS. Meillä kävi eilen remppaäijät laittamassa keskuslämmityksen päälle. Eivät olleet nähneet Rummukaista aiemmin, eivät tieneet Ronjan poismenosta. Kun he sitten ihmettelivät pannuhuoneessa öljypoltinta tulin minä paikalle Rummukainen sylissäni. Aser ja Priidu silmät suurina katsomaan pientä koiraa sylissäni. Ja minä heille: "Pojat katsokaa mitä tapahtui! Laitoin Ronjan pesukoneeseen ja ilmeisesti liian kuuman ohjelman päälle, ja katsokaa, tällaiseksi se kutistui!" Remppaäijiä nauratti!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa Rummukaisessa ja Ronjassahan näyttää ainakin tuon kuvan perusteella olevan aika paljon samaa näköä! ja värityskin samanlainen. Eli ei ihme että olet niin tykästynyt tuohon pikkuherraan.

Marjut

Rummukaisen ema kirjoitti...

Kiitos Tiina, nyt tiedamme milta Virossa nayttaa nyt. Olemme toivoneet paljon lunta ja jaata+ muutaman asteen pakkasta.
Tuorein kuva koiraparista nayttaa hyvin seesteiselta. Samalla se paljastaa, etta Rummukaisen niukat Varnjan antimet ovat vaihtuneet rintamaiden lihapatoihin. Ah, kuinka tyytyvaiselta se nayttaa.

Hyvaa viikonvaihteen jatkoa taalta Saigonista +34 asteen lammosta.

Pian nahdaan...ikava teita kaikkia.

Rummukaisen ema